Het ontstaan van

Mooswonen

Sinds het najaar van 2019 introduceren wij met trots onze nieuwe naam en huisstijl. Mooswonen is de nieuwe, overkoepelende naam van onze winkels.

Historie en toekomst

Vader Jo van de Moosdijk en zoon Rob van de Moosdijk zijn geen nieuwkomers in de interieurmarkt. Met zijn meer dan 50 jaar ervaring als interieuradviseur en directeur van een toonaangevende gordijnenhandel, richtte Jo in 2001 het familiebedrijf op. Het begon met de gordijnenwinkel ‘Hier Is ’t’ in het Belgische Kontich. In 2008 openden Jo, samen met Rob het filiaal aan Pannenweg II in Nederweert waar de groeiende groothandel in gordijnstoffen werd gehuisvest.

Toen in 2012 aan de Magnesiumstraat het aangrenzende pand vrijkwam, besloot (inmiddels eigenaar) Rob daar een showroom in te richten voor particulieren. De showroom is ruim 350 m2 en toont een indrukwekkende selectie raamdecoratie: overgordijnen, in-betweens, easy clicksystemen (ophangen zonder boren), plissé-, rol-, vouw- en paneelgordijnen, jaloezieën, lamellen en horren. Het geheel aangevuld met (maatwerk) karpetten en wandbekleding van mooie merken.