NewArt Interiors wordt “New Art by Mooswonen”

Vader Jo van de Moosdijk en zoon Rob van de Moosdijk zijn geen nieuwkomers in de interieurmarkt. Met zijn meer dan 50 jaar ervaring als interieuradviseur en directeur van een toonaangevende gordijnenhandel, richtte Jo in 2001 het familiebedrijf op. Het begon met de gordijnenwinkel ‘Hier Is ’t’ in het Belgische Kontich. Rob werkte op dat moment bij de ING Bank, maar gooide het roer om en werd in 2002 mede-ondernemer. In 2008 openden zij het filiaal aan Pannenweg II in Nederweert waar de groeiende groothandel in gordijnstoffen werd gehuisvest.

Jo en Rob van de Moosdijk, al sinds 2002 samen actief in het familiebedrijf

Van gordijnengroothandel tot complete woninginrichter.

Toen in 2012 aan de Magnesiumstraat het aangrenzende pand vrijkwam, richtten vader en zoon daar een luxe toonzaal voor particulieren in. De toonzaal met sfeercorners is ruim 350 m2 en toont een indrukwekkende selectie raamdecoratie: overgordijnen, in-betweens, easy clicksystemen (ophangen zonder boren), plissé-, rol-, vouw- en paneelgordijnen, jaloezieën, lamellen en horren. Het geheel aangevuld met karpetten en woonaccessoires. De toonzaal kreeg de naam New Art Interiors. Rob: “Dankzij het enthousiasme, de kennis en het vakmanschap van onszelf en onze medewerkers, hebben wij een trouwe klantenkring ontwikkeld in Nederweert en Kontich. Daar zijn we trots op! Omdat we geloven in de door ons geselecteerde kwaliteiten, verkopen wij het assortiment onder eigen merk. Wij kiezen overigens voor een vaste collectie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding: van tijdloos klassiek tot trendy design. Wij kunnen alles combineren; gordijnen met lamellen, plisségordijnen met jaloezieën enz.”

Marlies Stroeks is het gezicht van Mooswonen by New Art aan de Magnesiumstraat in Nederweert

De stap in september 2019 was een logische: de opening van de winkel Mooswonen in Maaseik. Hier kunnen klanten naast raamdecoratie ook meubelstukken van Italiaanse ontwerpers, bedden en woonaccessoires vinden.

Rob: “De winkel in Maaseik is al helemaal in onze nieuwe Mooswonen-stijl ingericht. Dat was het startschot om de nieuwe huisstijl verder te introduceren. We willen in elke regio waar we zitten herkenbaar zijn. Dat kan door overal dezelfde huisstijl te gebruiken. Bonsai Media heeft ons geholpen om de vernieuwde Mooswonen-stijl vorm te geven en binnenkort is ook de nieuwe website gereed (www.mooswonen.nl).

In de winkel van Mooswonen by New Art in Maaseik is Jos Geurts uw adviseur

Jo: “Vanwege onze groothandel hebben wij korte levertijden. Dankzij ons businessmodel schakelen wij de tussenhandel uit en bieden wij hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.” Rob vult aan: “Inclusief full-service via het 4M concept: Materialen, Meten, Maatwerk en Monteren. Van materiaalkeuze en advies tot de volledige montage bij u thuis.

Wiel Seuren, Hans Claessens verzorgen met ondersteuning van Dave Hartkamp en Renee Sijbers de leveringen en de plaatsingen.